Köp- och leveransvillkor

ALLMÄNNA VILLKOR

Läs noga igenom dessa villkor innan du använder lacey20.se. Genom att använda och göra beställningar på lacey20.se godkänner du villkoren i vår Policy för sekretess. Delta Republic förbehåller sig rätten att emellanåt göra ändringar i dessa villkor. Användare ansvarar själva för att känna till eventuella ändringar. Datum för denna uppdatering finns i slutet av dessa villkor. Använd inte lacey20.se om du inte godkänner villkoren.
 
lacey20.se drivs av Delta Republic Retail Agency AB, org.nr 559058-6946. När orden ” Delta Republic”, ”vi”, ”oss” och ”vår” nämns på webbplatsen avses Delta Republic Retail Agency AB. Genom att beställa varor från Delta Republic godkänner du villkoren.

 

INFORMATION PÅ LACEY20.SE

Delta Republic gör sitt yttersta för att undvika felaktigheter på lacey20.se, men information, text, bilder, grafik och annat material kan innehålla fel, eller vara ofullständig eller felaktig. I sådana fall och i den utsträckning som lagen tillåter, kan vi inte hållas ansvariga för skador som uppstår därav, såtillvida sådan skada inte är ett resultat av grov vårdslöshet eller avsiktlig försummelse från vår sida.
 
Delta Republic gör sitt bästa för att återge varor till försäljning på ett korrekt sätt på lacey20.se, men vi kan inte garantera att färgerna du ser på lacey20.se är exakt desamma som på själva varan. Dessa avvikelser kan bero på din dators färg- och bildinställningar och därför kan vi inte garantera att färgerna är exakt samma som på din datorskärm.

 

ÅTKOMST TILL LACEY20.SE

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och oavsett anledning ta bort eller ändra de tjänster vi erbjuder på lacey20.se utan föregående meddelande. Vi ansvarar inte för om lacey20.se är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon tidsperiod.

 

VIRUS, DATAINTRÅNG OCH ANDRA ÖVERTRÄDELSER

Du får inte missbruka lacey20.se genom att medvetet införa virus, trojaner, maskar, logiska bomber, korrumperade data eller annat material som är illvilligt eller tekniskt skadligt. Du får inte försöka skaffa dig obehörig åtkomst till lacey20.se, servern där lacey20.se lagras eller andra servrar, datorer eller databaser anslutna till lacey20.se. Du får inte attackera lacey20.se genom en överbelastningsattack eller en distribuerad överbelastningsattack.
 
Vi ansvarar inte för eventuella förluster eller skador som orsakats av distribuerad överbelastningsattack, virus eller annat tekniskt skadligt material som kan infektera din datorutrustning, datorprogram, uppgifter eller annat material på grund av din användning av lacey20.se, eller nedladdning av material som lagts upp på lacey20.se eller på någon webbplats som är kopplad till lacey20.se.

 

LÄNKAR

I fall där lacey20.se innehåller länkar till andra webbplatser och resurser som tillhandahålls av tredje part, tillhandahålls dessa länkar endast i informationssyfte. Förekomsten av en länk till en annan webbplats innebär inte vårt underförstådda eller uttryckliga godkännande av webbplatsens leverantör, produkt eller tjänster. Vi har ingen kontroll över innehållet på sådana webbplatser eller resurser och tar inget ansvar för dem eller för någon förlust eller skada som kan uppstå som resultat av din användning av dem eller din tillit till innehållet i dem.

 

FRISKRIVNINGSKLAUSULER OCH ANSVARSBEGRÄNSNING

Delta Republic kommer inte att hållas ansvariga gentemot dig eller någon annan person för eventuella förluster eller skador av något slag som kan uppstå som resultat av obehörig användning av lacey20.se eller någon information på lacey20.se.

 

BESTÄLLNING

lacey20.se är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Det kan emellertid hända att den måste hålla stängt på grund av underhåll.
 
När du gör en beställning måste du tillhandahålla dina personliga uppgifter, kontaktinformation samt betalningsinformation. Kom ihåg att det är ditt ansvar att se till att informationen är korrekt.
Genom att göra en beställning via lacey20.se, erbjuder du dig att köpa de varor som du har valt ut enligt dessa villkor. Vi kan efter eget gottfinnande acceptera eller avslå ditt erbjudande.
 
Kvittot som du tar emot när du klickar på ”Köp” är en automatisk bekräftelse som innebär att vi har tagit emot ditt inskickade anbud. Däremot innebär bekräftelsen inte att vi har accepterat ditt anbud och vi förbehåller oss rätten att avböja ditt anbud efter att du har tagit emot det automatiska kvittot. Vi kan inte garantera att alla varor som visas på lacey20.se finns på lager när du gör din beställning. Om varan som du har beställt har tagit slut kontaktar vi dig så snart som möjligt och ser till att du får full återbetalning. Delta Republic har rätten att avböja ditt anbud om vi inte får betalningsgodkännande.
 
Om vi accepterar ditt erbjudande tar du emot en beställningsbekräftelse via e-post från oss. Kontraktet mellan dig och Delta Republic gäller från den tidpunkt då beställningsbekräftelsen skickas per e-post till dig. Vid misstanke om bedrägeri kan vi avbryta ditt inköp för vidare utredning.
 

RÄTTIGHETER GÄLLANDE IMMATERIELL EGENDOM

All information och design som publiceras av Delta Republic på lacey20.se utgör immateriell egendom och tillhör Delta Republic. Alla logotyper, grafik, bilder och data på lacey20.se ägs eller licensieras av Delta Republic.
 
Delta Republics varumärken inkluderar Delta Republic och LACEY NO20 STOOL samt logotyperna för dessa varumärken. Användning av lacey20.se berättigar dig inte till att använda våra varumärken eller andra rättigheter gällande immateriell egendom som tillhör Delta Republic.

 

FORCE MAJEURE

Delta Republic ska hållas oansvariga från åtaganden och punktlighet gällande sina förpliktelser enligt villkoren för försäljning, om dessa förpliktelser förhindras, begränsas eller störs av någon anledning bortom Delta Republics kontroll, inklusive men inte begränsat till, brand, översvämning, jordbävning, explosion, strejk eller annan händelse eller olycka.

 

TILLÄMPLIGA LAGAR

Utan att begränsa dina konsumenträttigheter enligt gällande lagar i ditt land, ska dessa villkor, samt alla tvister eller anspråk som uppstår härav och för användning eller inköp på lacey20.se, regleras av Sveriges rikes lag. Tvister eller anspråk som uppstår ur eller i samband med dessa villkor, eller brott eller ogiltighet därav, ska avgöras i svensk domstol.
 
Du kan också göra din reklamation via Europakommissionens webbplats för tvistlösning: https://ec.europa.eu/odr.

 

BETALNINGSVILLKOR OCH LEVERANS

Vi samarbetar med Klarna Checkout där vi erbjuder fakturabetalning, kortbetalning samt direktbetalning för vissa länder. För övriga länder godtar vi endast kortbetalning (Mastercard och VISA)
 
Efter att du angivit dina uppgifter i Klarna Checkout och blivit identifierad visas de betalningsalternativ som kan erbjudas. Oavsett vilket betalningsalternativ du väljer så står Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners som ansvarig för själva transaktionen. Har du frågor gällande betalningen ber vi dig därför vända dig till Klarna i första hand. Kontakta Klarna på klarna.com.
 
Alla innehavare av betalkort kan komma att genomgå validering och godkännande av både kortutgivaren och oss för att upprätthålla säkerheten och förhindra bedrägerier.

 

FAKTURA

Väljer du faktura så skapas denna så snart dina varor lämnar vårt lager. På standardfakturan gäller 14 dagars betalning från det att fakturan skapats, ingen fakturaavgift tillkommer. Din faktura skickas via e-post till den e-postadress du angivit vid köptillfället.
 
Klarna gör aldrig någon kreditupplysning direkt i Klarna Checkout, detta görs endast vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker.
 
Om du skickat dina varor i retur kan du själv flytta fram ditt förfallodatum på My Klarna. Din faktura kommer att justeras eller makuleras beroende på om du skickat tillbaka en del eller hela din order i retur.

 

LEVERANSVILLKOR

Beräknade leveranstider är ca 7 dagar. Observera att leveranstider är ungefärliga och vi frånsäger oss allt ansvar för eventuella dröjsmål vid leveransen. När din beställning lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse via e-post som innehåller spårningsnummer (tracking nr) så att du kan hålla koll på din beställning.
 
Alla beställningar levereras med gratis standardfrakt.

 

SVERIGE

Beställningar levereras med DHL och ditt paket kommer att levereras till en av deras leveransplatser. Du kommer att få ett meddelande från dem med information om hur du ska hämta ditt paket. Glöm inte ditt ID-kort. Ditt paket kommer att hållas kvar på hämtningsplatsen i 2 veckor. Försändelser som inte hämtas inom angiven tid returneras till Delta Republic. Du står själv för returkostnaden.
 
Om du inte kan hämta ditt paket så kan någon annan hämta det åt dig. När du hämtar ditt paket måste den personen visa ditt ID-kort samt sitt eget.

 

EU-LÄNDER

Alla beställningar levereras med DHL och fraktkostnaden ingår. Om du inte är där för att ta emot paketet kommer DHL att lämna ett meddelande och paketet kommer att vänta hos ett DHL-ombud. Kontakta DHL för att få en ny tid för en leverans. För kontaktinformation till DHL besök DHL och välj ditt land. Gäller följande länder:
Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Monaco, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

 

LÄNDER UTANFÖR EU

Alla beställningar levereras med DHL och fraktkostnaden ingår. Om inte annat anges i kassan visas alla priser i webbshoppen exklusive skatt, tull och moms. Beställningar kan vara föremål för lokala skatter, ev extra DHL-utgifter, och/eller importtullar, som införs av din lokala tullmyndighet.

 

RETURPOLICY

Du kan returnera din beställning inom 30 dagar efter det att beställningen har levererats till leveransplatsen, förutsatt att produkten är i originalskick och har alla etiketter kvar. Varan måste vara i perfekt skick, den får inte ha använts eller ändrats på något sätt. Vi förbehåller oss rätten att neka eventuella returer som inte godkänns i vår kvalitetskontroll.

 

ÅTERBETALNING

En returavgift tillkommer på samtliga returer och dras av från din återbetalning. Även om du skickar tillbaka flera beställningar i ett paket så kommer returkostnaden att tas ut för varje enskild beställning. Du får din återbetalning genom samma betalningsmetod som användes vid köptillfället. Det kan ta upp till 14 dagar från det att du har returnerat din vara tills du får din återbetalning. Så fort vi har hanterat din retur kommer du att få en bekräftelse via e-post.

 

ANVÄND VÅR RETURETIKETT

Vi rekommenderar starkt att du använder returetiketten som bifogades i ditt paket. På så sätt kan vi enkelt följa ditt paket tills det anländer till vårt lager. I den osannolika händelsen att ett paket försvinner eller skadas, så kommer du fortfarande att få din återbetalning. Returneringsetiketten är giltig i 30 dagar efter att beställningen levererats till leveransplatsen. Om du inte mottog en returetikett i ditt paket, vänligen kontakta vår kundtjänst så skickar vi en ny till dig.
 
Delta Republic ansvarar ej för paket som skickas med en annan returetikett än den som bifogas av oss. Om du väljer att använda en annan speditör så är du själv ansvarig för paketet och dess produkter tills det anländer till vårt lager. Om du väljer att skicka tillbaks din retur med en annan speditör, meddela gärna vår kundtjänst i förväg via mail hej@deltarepublic.se Informera oss då om vilket ordernummer din retur gäller samt vilka produkter du skickar tillbaks.

 

SÅ HÄR RETURNERAR DU

Sverige
1. Placera varan i dess originalförpackning.
2. Fyll i retursedeln och lägg den i paketet.
3. Fäst returetiketten överst på förpackningen.
4. Returnera paketet till ett DHL-ombud.
5. Be alltid om kvitto med spårningsnummer, ifall det mot förmodan skulle hända något på vägen.
 
Andra länder
1. Placera varan i dess originalförpackning.
2. Fyll i retursedeln och lägg den i paketet.
3. Fäst returetiketten överst på förpackningen.
4. Besök DHL, klicka på ”DHL Global” och välj ditt land.
5. Ring DHL kundtjänst för att beställa en upphämtning.
6. Be alltid om kvitto med spårningsnummer, ifall det mot förmodan skulle hända något på vägen.

 

VIKTIG INFORMATION FÖR LÄNDER UTANFÖR EU

Fyll i de tre proformafakturorna för retur av varor som du tog emot i ditt paket. All three copies can either be put in a plastic pocket attached to the package or you can give them to the driver when picking up or leaving your package on the DHL access point
 
Spara spårningsnumret (står på din returetikett) för att kunna göra anspråk på moms och tull.
 
Kontakta ditt lokala DHL-kontor för att få ditt tulldeklarationsnummer. De kommer att be dig om ditt spårningsnummer. När du har mottagit ditt tulldeklarationsnummer ska du kontakta tullverket i ditt land.

 

RETURAVGIFTER

Sverige: 199 SEK
EU: 40 EUR
Utanför EU: 80 exkl. moms
 
Om du har frågor om returnering, kontakta oss på hej@deltarepublic.se

 

REKLAMATIONER

Om du har fått en skadad eller defekt vara, skicka genast en bild där vi tydligt kan se defekten och förklara felet. Skicka bilden till hej@deltarepublic.se så återkommer vi så fort vi bara kan. Din reklamationsförfrågan måste göras genast när du upptäcker felet, inom rimlig tid. Vi tar endast emot reklamationer som orsakas av fabrikationsfel. Varor som har skadats genom daglig användning anses inte vara defekta. Vi kan endast hantera defekta produkter kläder från beställningar som gjorts i vår webbshop.
 

BEHÖVER DU HJÄLP?

Kontakta oss på hej@deltarepublic.se.
 
Updaterad 2 januari, 2019